Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Fries Kampioenschap Palingroken

Ook in 2024 organiseert de Stichting Fries Kampioenschap Palingroken het Fries Kampioenschap Palingroken. Een evenement waarbij jaarlijks een trouwe schare liefhebbers op af komen om te kijken, te proeven en getuige te zijn van de wedstrijd die leidt tot de Friese palingrook-kampioen en de winnaar van de streekklasse.
U zult begrijpen dat een dergelijk evenement de nodige kosten met zich mee brengt en omdat we alles organiseren met vrijwilligers de bezoekers gratis toegang bieden en gratis laten parkeren zijn we volledig afhankelijk van bereidwillige sponsoren.

Gelukkig is het ons als bestuur nog elk jaar weer gelukt om de kosten en uitgaven in evenwicht te houden, maar u zult begrijpen dat wij altijd op zoek zijn naar bedrijven en organisaties die ons willen ondersteunen met een financiële bijdrage om zo de continuïteit van dit unieke evenement te waarborgen
U zou ons kunnen helpen door ons te ondersteunen middels een van de onderstaande sponsormogelijkheden.
Naast onze oprechte dank en die van onze enthousiaste deelnemers & onze bezoekers hierbij de volgende sponsormogelijkheden:

Sponsor

Kosten € 45,00 per jaar.
Naamsvermelding op programma-boekje.

Sub-Sponsor

Kosten € 100,00 per jaar.
Naamsvermelding op programmaboekje. Pondje paling na wedstrijddag.

Hoofd-Sponsor

Kosten € 450,00 per jaar.
Naamsvermelding op programmaboekje. Logo op Poster. Mogelijkheden tot het plaatsen van een bord/vlag ter promotie.
Pondje paling na wedstrijddag.
Uitnodiging voor het Naroken en het Posterroken.

Alvast bedankt voor uw interesse voor sponsoring van dit unieke evenement en wij verwelkomen u graag als nieuwe sponsor.

Vanzelfsprekend kunnen wij als bestuur u nader informeren over de sponsormogelijkheden en u kunt ons dan ook bereiken via het contactformulier. Of u kunt uw gegevens noteren middels een terugbelnotitie of rechtstreeks op ons mobiele nummer:

Henk van der Werf(06) 201 372 99
Annie Osinga(06) 516 190 50
Hans Halman(06) 577 795 48
Jetse Hoen(06) 424 136 63
Nico Schoonen(06) 496 122 50

Stichting Fries Kampioenschap Palingroken
p/a Aengwirdenweg 353
8458 CG Tjalleberd
Bankgegevens NL48 RABO 0326 435 425