FK Ielrikjen

Tjalleberd

Nieuws

 

 

Voor de 25ste keer organiseert "Stichting Frysk Kampioenskip Ielrikjen" het officiële Friese Kampioenschap Palingroken op zaterdag 25 augustus 2018 aan de Kluft in Tjalleberd.

 

"Stichting Frysk Kampioenskip Ielrikjen" nodigt u natuurlijk uit als toeschouwer,  maar palingro¬kers kunnen zich ook aanmelden voor dit kampioenschap. Er liggen naast de fraaie wisselbokaal "De skiere iel", ook aantrekkelijke geldprijzen voor de beste rokers klaar. Ook hebben we dit jaar weer een schoonheidsprijs voor de deelnemer die de mooiste of meest originele stand heeft.

 

U bent deelnemer als u vóór 15 augustus € 15,- over maakt op:

  • IBAN rekeningnummer NL48RABO.032.64.35.425 Rabobank Heerenveen
  • t.n.v. "Stichting Frysk Kampioenskip Ielrikjen"
  • onder vermelding van naam en adres

Restitutie vindt niet plaats en met inschrijving onderschrijft u de reglementen.

 

Een van onze hoofdsponsoren, Troelstra Aquacultuur in Rohel is bereid de deelnemers aan het Fries Kampioenschap Palingroken tegen een speciale prijs paling te leveren. Geïnteresseerde rokers kunnen zich melden bij Troelstra Aquacultuur, tel  0513-55 21 21 en aangeven dat men meedoet aan het Fries Kampioenschap Palingroken om te profiteren van deze speciale aanbieding. Tevens kunnen dan de vervolgafspraken over, wanneer afhalen, welke hoeveelheid etc, worden gemaakt.

 

Dit jaar zal café de Streek de feesttent exploiteren.

De muzikale omlijsting op het terrein wordt verzorgd door een shantykoor de FloraShantys uit Heerenveen.

Ook kunnen de kinderen weer geschminkt worden.

Dankzij onze sponsors is het kampioenschap voor iedereen gratis toegankelijk.

Ook dit jaar hebben we niet tevergeefs een beroep op vrijwilligers gedaan. Hier zijn wij ontzettend blij mee, evenals de medewerking van de grondeigenaren.

Zij maken het samen met de palingrokers mede mogelijk om dit unieke evenement weer in Tjalleberd te organiseren.

 

Wij als bestuursleden hopen u op 25 augustus vanaf 12.00 uur weer te mogen begroeten bij het Frysk Kampioenskip Ielrikjen in Tjalleberd.

 

Het bestuur

 

Sponsormogelijkheden

Fries Kampioenschap Palingroken

Op zaterdag 25 augustus 2018 organiseert de Stichting Fries Kampioenschap Palingroken voor de 25ste keer het Fries Kampioenschap Palingroken.

Een evenement waarbij jaarlijks een trouwe schare liefhebbers op af komen om te kijken, te proeven en getuige te zijn van de wedstrijd die leidt tot de Friese palingrook-kampioen en de winnaar van de streekklasse.

 

U zult begrijpen dat een dergelijk evenement de nodige kosten met zich mee brengt en omdat we alles organiseren met vrijwilligers de bezoekers gratis toegang bieden en gratis laten parkeren zijn we volledig afhankelijk van bereidwillige sponsoren.

 

Gelukkig is het ons als bestuur nog elk jaar weer gelukt om de kosten en uitgaven in evenwicht te houden, maar u zult begrijpen dat wij altijd op zoek zijn naar bedrijven en organisaties die ons willen ondersteunen met een financiële bijdrage om zo de continuïteit van dit unieke evenement te waarborgen

 

U zou ons kunnen helpen door ons te ondersteunen middels een van de onderstaande sponsormogelijkheden.

 

Naast onze oprechte dank en die van onze enthousiaste deelnemers & onze bezoekers hierbij de volgende sponsormogelijkheden:

 

Sponsor

Kosten € 45,00 per jaar.

Naamsvermelding op programma-boekje en firmanaam wordt gedurende de wedstrijddag omgeroepen.

 

Sub-Sponsor

Kosten € 100,00 per jaar.

Naamsvermelding op programma-boekje en op website. Firmanaam wordt gedurende de wedstrijddag omgeroepen.

Pondje paling na wedstrijddag.

 

Hoofd-Sponsor

Kosten € 450,00 per jaar.

Naamsvermelding op programma-boekje. Logo op Poster en op website. Firmanaam wordt tijdens de wedstrijddag omgeroepen. Mogelijkheden tot het plaatsen van een bord/vlag ter promotie.

Pondje paling na wedstrijddag.

Uitnodiging voor het Naroken en het Posterroken.

 

Alvast bedankt voor uw interesse voor sponsoring van dit unieke evenement en wij verwelkomen u graag als nieuwe sponsor.

 

Vanzelfsprekend kunnen wij als bestuur u nader informeren over de sponsormogelijkheden en u kunt ons dan ook bereiken via het contactformulier. Of u kunt uw gegevens noteren middels een terugbelnotitie of rechtstreeks op ons mobiele nummer:

 

Henk van der Werf 06 201 372 99

Annie Osinga   06 516 190 50

Hans Halman  06 577 795 48

Jetse Hoen    06 424 136 63

Nico Schoonen  06 496 122 50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Fries Kampioenschap Palingroken

p/a Aengwirdenweg 353

8458 CG Tjallebert

Bankgegevens NL48 RABO 0326 435 425

Voor de foto's van het kampioenschap 2018

Klik hier

ONTWERP DOOR OSCOM